βλεπουμε τις αναγκες σας website v2

Μοναδική προσφορά! Με κάθε νέα εγγραφή στο Παιδικό Μελετητήριο/βοήθεια με τα μαθήματα του σχολείου, κερδίζετε αυτόματα ένα μήνα δωρεάν για το παιδί σας!

Πως μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την προσφορά; Απλά συμπληρώστε τη πιο κάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 εργάσιμων ωρών για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας!

**Σημείωση: Αυτή η φόρμα δεν εξυπηρετεί ως φόρμα εγγραφής στην υπηρεσία Παιδικό Μελετητήριο, αλλά μονάχα ως επιβεβαίωση απόκτησης της προσφοράς εάν επιθυμείτε να εγγραφεί το παιδί σας σ' αυτή  την υπηρεσία.


Για να εξαργυρώσετε αυτή την προσφορά επισκεφθείτε το Εκπαιδευτικό Κέντρο τα Πάντα για το Παιδί ©, και παρουσιάστε το email που θα σας αποσταλεί μετά τη συμπλήρωση της πιό κάτω φόρμας(μπορείτε να το τυπώσετε επίσης αν προτιμάτε).

Για διευθέτηση ραντεβού για την εγγραφή παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα.

Όροι και προϋποθέσεις:

Το κουπόνι ισχύει με κάθε εγγραφή μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015.

Το κουπόνι δεν μπορεί να συνδιαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Με την εγγραφή σας γίνεστε μέλος του Mαυρομάτης Kids Club, εξασφαλίζοντας έτσι εκπτώσεις και προσφορές στα βιβλιοπωλεία Μαυρομάτη Παγκύπρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το κόστος εγγραφής και τα μηνιαία δίδακτρα παρακαλώ επικοινωνήστε στο 7000 6067.

Η προσφορα αυτή έχει λήξει.

Facebook