Με ακρογωνιαίο μας λίθο η ανάγκη για ενσωμάτωση ενός πιο ευέλικτου και συνάμα αποτελεσματικού και ποιοτικού προγράμματος εκπαιδευτικών υπηρεσιών για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας, καθώς και η αγάπη για προσφορά στο παιδί, χάραξαν τον δρόμο στη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Κέντρου "Τα πάντα για το παιδί".

Οι υπηρεσίες μας έχουν σαν απώτερο στόχο να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες του γονιού σε ότι αφορά το παιδί. Όραμα μας, να παρέχουμε σε γονείς ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν την ευημερία και εκπαίδευση του παιδιού.

Συνάμα, σκοπό έχουμε να δημιουργήσουμε ένα οργανωμένο και επαγγελματικό δίκτυο υπηρεσιών που συμβάλουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών του παιδιού. Η άμεση συνεργασία μας με φορείς, που ειδικεύονται σε θέματα που έχουν ως κεντρικό τους γνώμονα την ευημερία του παιδιού, καταστούν τον οργανισμό μας ως πολυδύναμο κέντρο, πολλαπλών υπηρεσιών.

Παράλληλα, το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο στοχεύει στην συνεχή προσφορά ως προς τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Με βάση αυτό, συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς κτίζοντας γέφυρες προσφοράς, ομαδικότητας, αλληλεγγύης και δοτικού πνεύματος, και στοχεύει στην εθελοντική προσφορά και ενίσχυση των οργανισμών αυτών με την παροχή βοήθειας και υπηρεσίας εκεί που παρουσιάζεται ανάγκη.

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο δεν αναπαύεται στο να είναι απλά ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά, ένα Κέντρο με άτομα που νοιάζονται και βοηθούν οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κλείνοντας, ουσιαστικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε εγχειρίδιο για εσάς όλους, και γενικότερα, ως προς την ανάπτυξη, καλλιέργεια, δημιουργική έκφραση, αγωγή και εκπαίδευσης του κάθε παιδιού, και αφετέρου να είμαστε βοήθεια σε κάθε οικογένεια που το χρειάζεται.
Facebook